Livet med en Tom – om livet med min prins

Mål i livet

Så var det den där utmaningen med dagliga teman, har missat något och struntat i en annan som jag kände att jag inte riktigt ville ta med. Så vad har jag för mål här i livet. Mitt mål just nu är att vara en bra och så närvarande mamma som jag kan till Tom. Jag vet att han ibland kommer i andrahand när tentor och jobb klumpar sig. Ja ibland tar jag på mig för mycket, jag har svårt att låta bli att utmana mig själv. Jag älskar att få utvecklas både genom kunskap, tro och framför allt tillsammans med min son. Han lär mig ofta nya sätt att se på tillvaron.

Så självklart handlar mycket i mitt liv om att bli färdig utbildad och få komma ut i arbetslivet att få jobba med mitt kall som diakon. Jag vill få vara med i mitt liv, i andras liv tillsammans med Gud.

Så mål och drömmar i livet är en förutsättning för att utvecklas och för mig också att våga prova nya vägar. Det är inte alltid lätt att veta vad som är rätt, men min nyfikenhet på livet har gjort att jag vågat testa, inte varje gång ibland har tryggheten varit viktigare och så är det nog för att våga måste man också ha upplevt tryggheten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.