Livet med en Tom – om livet med min prins

Människor som påverkat mig

Ja ibland kan man väl kalla dem idoler, jag vill hellre se dem som förebilder. Vilka är då dessa människor som ibland på väldigt nära håll påverkar ens liv och ibland så snuddar de bara vid ens liv och sätter spår för all framtid.

Jag talar om människor som har hållit min historia, min nutid och min framtid i sina händer och på olika sätt påverkat mina val i livet.

Min mormor är nog min största idol, den starkaste kvinnan jag kännt som alltid gjort sina egna val i livet. Hon lärde mig vikten av att vara stark, att viktiga val i livet bestämmer man själv över och att småkakor är vägen till lycka. Hon överlevde mängder med sjukdomar, att bli änka tidigt, men också att när man är nöjd med livet så kan man bara genom sin vilja välja att gå.

Min farmor däremot gav mig kärlek, mer kärlek och så visade hon att man kan gå genom hela sitt liv och aldrig tänka illa om någon. Hon gav mig sin kristna tro bland grytor, vedspisar och jägare.

Ja sedan mötte jag flera människor som ledde fram till mitt kall i livet och nu är jag så nära att nå mitt mål som diakon. Att få vara guds redskap i mitt liv och andras liv

DSC_0342

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.