Livet med en Tom – om livet med min prins

Tandfén och ny glugg

Igår tappades äntligen den senaste av de lösa tänderna och tanden skulle naturligtvis läggas under kudden för att bytas av tandfén. Jag gillar inte riktigt detta med att lura barn med tomtar och féer, men nu ser det ut som så att barn pratar med varandra och det andra upplever vill han också få uppleva så tandfén var det. Jag tycker att det är lite vanskligt att lägga den lilla tanden löst under kudden så jag skapade en ny tradition av tandpåse, att lägga tanden i en liten smyckepåse och sedan när man utför bytet så kan pängen ligga i påsen. Gillar att det känns säkrare och enklare. Det blev 20 kronor som gick till legosamlingen.

DSC_0271

Lyckan är stor över detta med att tappa ännu en tand för nu ska han få klippa ut en till tand till tavlan på skolan där de har tandligan. Jag som förälder har svårt för detta jämförande, men sonen är lycklig och jag vill inte överföra mina negativa känslor för detta så jag gläds åt hans iver.

DSC_0269

Idag har det varit kalas hos bästa vännen med mat, fika och present. Tom hade en fantastiskt rolig eftermiddag och det blev en fanstastisk avslutning på denna helg, nu gäller det en tuff och spännande tentavecka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.