Livet med en Tom – om livet med min prins

Tillbaka och hur livet vrider sig

Ja jag har känt bloggsug en längre tid nu, men tyvärr gar inte livet tillåtit mig att finna ron. Istället har här ekat tomt. Nu ger jag den en ny chans och hoppas att det håller i sig.

Jag har under den här tiden tagit flera stora steg på väg mot mitt nya arbetsliv, ett arbetsliv som också är ett privatliv. Jag är äntligen antagen som diakon kandidat. Är så lycklig att jag äntligen fått det beskedet, mycket runt detta är det som fått mig att inte orka vara här, det har varit så många veckor i ovisshet efter antagningskonferecen. Nu har jag tenta vecka och tre tentor samtidigt, så det känns oerhört stressigt.

Idag har vi varit på toysrus och deras lego event. De första hundra besökarna fick en goodiebag med lego. Om du inte var där idag så finns det en ny chans imorgon. Den var verkligen värd att köa för, vi var först på parkeringen och jag stod som tvåa i kön in efter cirka en halvtimmesköande. Det var dessutom 25% på lego byggsatser och ett stort legohav att bygga med där inne. Vi hade en fantastisk stund tillsammans. Tom ville hellre vänta med att köpa något tills han hade råd med något större.

På bilden är våra tre goodiebags tillsammans. Nu är minifigurerna redan ihop byggda, men de andra finns kvar för många dagars byggande. Vår legotokiga familj var i en mindre legohimmel.
DSC_0268

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.