Livet med en Tom – om livet med min prins

Julklappar till barnen

Nu är julen snart här och jag är nästan klar med julklapparna. Känns härligt att kunna njuta av jul friden och slippa trängas med folk överallt. Här kommer några av mina favorit produkter som kanske passar till era barn.

Till de små i badet är dessa riktigt mysiga, hinkarna har hål i olika storlekar så de är riktigt roliga att ösa, plaska och se vattnet rinna ur.

stackpourbuckets1_hres

Tillsammans med badcapen blir det en mysig stund att komma upp ur badet.

ladybug_hres
Finns i flera olika djurmönster.

Till de lite större barnen gillar jag snackburkarna perfekta i utflyktsväskan eller att samla skatter i. Min son är inne i en skattsamlar fas och han samlar stenar, pinnar och nu senast en avklippt vantfinger.

owl1_hres

Självklart finns det också plats för lek, själv är jag helt frälst i igelkott bilen. Den är så otroligt söt och så påminner den om min son som alltid kallats för Kotten allt sedan han var ett litet frö i magen.

pullandgocar1_hres

Till varje förälders mardröm ger jag er tre söta maraccas. Låtande leksaker kan vara en plåga, men jag måste ändå lyfta fram möjligheterna för musik och skapandet av musik som väldigt viktigt och om inte annat väldigt roligt.

maraccasegg1_hres

Som sista tips vill jag erbjuda er ett alternativ som inte är i plast om ni försöker plastbanta nämligen ett stapeltorn med djur i trä.

stackplay1_hres

Hoppas jag gett lite tips på saker till våra barn både de minsta och de lite äldre. Om du vill ha mer julklapps tips tänkte jag presentera lite böcker jag gillar imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.