Livet med en Tom – om livet med min prins

Fullkomligt värdelöst

Det här så kallade vintervädret som bara är grått, regnigt och blåsigt. Det är helt omöjligt att göra några uteaktiviteter, sonen vägrar gå utanför dörren. Det finns dock en massa energi som inte får utlopp. Han skulle behöva springa och busa av sig ordentligt så jag hoppas på kyla och mängder med snö.

Annars har helgen varit bra, lugnt och skönt och har hunnit att njuta av adventstiden, med ljus, glögg och saffransbröd.

Idag smet vi in en snabbis på toysrus de hade 20% på allt utom vissa undantag så vi tittade in, det var en upplevelse i sig massor med folk som sprang och drog i saker. Själv var jag extremt ostressad och kände stackars julstressade människor, ta ett djupt andetag. Det blir liksom jul ändå. Jag gjorde ändå ett litet fynd, det var nedsatt pris på adventskalendrar så den kostade 100 kronor. Den från schleich med älvor, tycker ofta att dessa kalendrar är väldigt fina och till det priset var det helt okej. Vanligtvis brukar jag spara de jag köper på rean för att ha till året efter, men den här valde vi att öppna tillsammans jag och sonen, en riktig trevlighet att ha den tillsammans.

IMG_20151206_183828

Kanske kommer det en samlingsbild på vad som fanns i de olika kalendrarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.