Livet med en Tom – om livet med min prins

Julklappsfix

Idag var det 25% på i stort sett allt på toysrus så vi åkte dit med en rejäl mängd andra för att kika runt om det fanns några bra önskningar till jul. Tom är helt underbar att gå in i en leksaksbutik. Han kunde ha pekat och önskat så mycket, han valde att säga en enda sak. Han ville ha ett till fordon till skylanders supercharges, sedan var han nöjd och gick mest runt och tittade på annat.

Vi föräldrar kikade också runt och funderade på de sista julklapparna. Sambon köpte Darth Vader till disney infinity så det blir nog mer spelande här framöver. Jag plockade ihop några små grejer till julkalendern och en förvaringslåda till Lego. Det var inte mycket men med alla rabatter blev det 577 kronor. Bäst var två traps till skylanders eftersom det var två för 10 istället för 60 kronor styck. Lite små bilar och tsum tsum och angry birds podar. Nöjd med inköpen känns det nu som om vi redan nu är klara med våra julklappar, till både vuxna och barn.

Känns väldigt skönt eftersom jag kommer att ha väldigt lite fritid i november och i december är det så mycket annat som ska ordnas.

DSC_0649

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.