Livet med en Tom – om livet med min prins

Tungt lastad från mässan

Idag har jag ägnat en del av dagen åt att sortera upp det som följde med hem från mässan. Det blev en hel del fint från både shopping och gratis.

Jag kan tipsa om att Geggamoja delar ut goodiebag till de 10 första kunderna som handlar varje dag. Inte många men helt klart lyxiga. De två packen strumpor köpte jag för 50 kronor styck. De blå/orange randiga är helt klart mina favoriter.

DSC_0577

House of lola delar också ut goodiebags till sina första kunder, 50 stycken har de och jag blev verkligen förtjust i deras mössor. Trodde dock att de skulle ha mer barnkläder med sig.
DSC_0578

Mössorna var till mässpris 200 kronor för två. Blev den svarta till mig och den turkosa till Tom. Jerry provade den och jag fick mig ett rejält skratt den gick inte ner över huvudet alls. Har jag sagt att han har stort huvud.

Babyland stod tillsammans med Teddykompaniet och hade med sig fina goodibags som de delade ut till besökare som passerade. En favorit bland mina nätbutiker.

DSC_0579

Kidskoncept hade som vanligt helt fantadtiska mässpriser och ja man hade kunnat handla mängder, men nöjde mig med att låta Tom välja det han ville ha. Ja han var försiktig min lilla kille det blev 90 kronor för detta.

DSC_0576

Så vad får man inte missa, jag skulle säga underbara Sagasateljé som gör fantastiska målningar med djur. Julkorten hade jag förra året och i år har hon skapat en fantastisk tapet.

Mitt favoritmärke på kläder är Pompidard och de har en fin monter och fantastiska mässpriser. Toms favorit byxa Sixten är både skön och snygg är värda ett besök. Kläderna är som kläder till barn ska vara bekväma att leka i till varje tillfälle. Gillar du dem dessutom på instagram får du en gåva, nämligen en kyltax. Perfekta för brännsår och bulor.

DSC_0575

Barn i stan dekade också ut goodiebag fullmatad med erbjudanden till olika aktiviteter i Stockholmsområdet. Bland annat till Tom Titt. Flera olika teatrar och liknande. Har letat fram några aktiviteter som vi ska prova. Kommer självklart att recensera här.

DSC_0573

Hoppas ni fått en känsla av vad man kan fynda på Mässan.

Jag kommer att vara där imorgon igen. Kanske ses vi då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.