Livet med en Tom – om livet med min prins

Dagen som kom och gick

Idag har varit en effektiv dag då vi tagit tag i en massa pappersarbete. Det har varit en mängd sådant som hopat sig och äntligen har jag kontroll igen. En del av det som ordnades ska förhoppningsvis leda till lite pengar bland annat en fel fakturering och en utbetalning från erndit.

Sedan har vi varit på Ikea och införskaffat en del förvaringslösningar till kontoret så att det ska bli mer lätt städat. Blev verkligen så bra, men det är fortfarande lite kvar innan det kommer bilder. Bland annat mer förvaring och lite mer sortering, massor som jag vill få bort för att få plats och läsa och skriva nu. Nästa vecka drar allcaret igång.

Vi shoppade billigt på vår lokala ica som hade kupong erbjudanden denna vecka. Mitt bästa tips är barilla pasta för 5 kronor och sedan registrera köpet i erndit appen och få tillbaka 3 kronor. Så det innebär att pastan kostade 2 kronor. Perfekt shopping.

Dessutom hann jag få en kinder maxi på deras facebooksida idag så lite gratis godis också.

Sedan vill jag passa på att tipsa om ica maxi’s barnklubb där man om man visar upp sitt medlemskort tillsammans med vuxen får en gåva vid sitt besök. D Hos oss finns det kanelbulle, korv, pixibok eller mjukglass att välja mellan. Nu i sommar har favoriten varit mjukglass.

Glassätare

Förhoppningsvis kommer det lite mer roliga besked innan veckan är slut. Imorgon är sista lediga dagen för Tom så något kul ska vi försöka hitta på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.