Livet med en Tom – om livet med min prins

Perfekt dag

Igår var en sådan där underbar dag, vi hann massor och vi trivdes hela dagen.

Vi började med frukostbuffén på Ikea, gott och mättande, vi var där till öppnandet klockan nio och mös i fotöljerna en lång stund. Trodde det skulle passa perfekt att ta klipptiden direkt efter det, men vi hade lite tid över som resulterade i lite leklandslek i källaren.
Frukostbuffé

Så här sur är min kille när han vet att det snart är dags att möta frisören. Han verkligen hatar det fortfarande trots att det nu för tiden går rätt bra.

Sur kille

Nu är burret fixat och en sak till är ordnad inför förskolestarten. Lätt skött och lättare att kamma och dessutom kom det ut en glad kille från frisören.

Glad kille

Efter det blev det ett besök på BR leksaker för att kika om det kommit in fler carsbilar eller plains och det hade så födelsedagspengen gick till det. De har just nu galen rea då man får tre för hundra kronor. Sedan utförde han sitt fjärde ninjauppdrag och fick märke och överaskning. Vilket var ett skolstartsett. Bäst var enligt Tom kom in/ kom inte in skylten som nu måste få en krok.

Sedan fick vi ett galet infall och åkte till parken zoo. Först hade vi tänkt att bara åka karusellerna, men Tom tröttnade efter två åk och istället blev det djurparksdag. Vädret var makalöst och vi hade verkligen en perfekt dag. Bäst enligt Tom var att få klappa Belgiska jätte kaninerna.

DSC_0299

Lång men underbar dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.