Livet med en Tom – om livet med min prins

Besök på Erikslund

Idag var jag och sonen till Erikslund shopping, hade några ärenden att klara av. Det var en annorlunda och konstig känsla att vara där efter gårdagens hemska händelse. Ikea höll ju stängt och det hela fanns där som en ständig påminnelse. Tänker både på offren, personalen och anhöriga. Ber för tröst, kraft och ro.

Igår var vi på väg ut dit vi hade precis stannat vid Elgiganten för att ordna nya hörlurar när vi såg ambulanserna anlända, inte trodde man att något sånt här skulle inträffat, men vi tänkte vi åker inte dit och stör och sedan fick man reda på vad som hänt och hjärtat går liksom lite sönder av det ofattbara. Jag ska erkänna att det känns extra när det händer så nära och på en plats som jag och mina vänner kallat mitt andra hem Ikea Västerås. Lite extra tacksam för det jag har är jag.

Imorgon ska vi dit igen för då har Tom klipptid inför skolstarten. Behövs verkligen för han är långhårig nu.
Sedan blir det nog en fika och ett besök på BR.

Jag tycker det är viktigt att åka dit för att visa att vi finns och vill komma dit, tror att det är ett stöd för all personal på shoppingcentret. I ett tyst och tomt shoppungcenter måste sorg och oro kännas extra tungt, så jag visar mitt stöd genom att vara där.

DSC_0181

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.