Livet med en Tom – om livet med min prins

Shopping när den är som bäst

Har varit runt i några affärer idag bland annat var det stort behov av påfyllnad med matvaror, alltid dessa tisdagar vilket innebär seniordag på Maxi = borde hålla mig därifrån. Det är för det första hur mycket folk som helst och nästan bara pensionärer och nej jag klickar inte med handlande pensionärer. Så det blev snabb shoping tog det som stod på listan samt att sonen tog en sväng vid leksakerna.

hot weels

Detta kom med hem alldeles gratis fläckborttagaren var gåva genom nyhetsmailet och bandelen till hot Wheels var det halva priset på 25 kronor och då hade jag en bonus check till den. Perfekt i övrigt var det bröd, pålägg och mjölk som skulle inhandlas inte alltför spännande.

Sedan skulle det inhandlas lite med Willys+ bra priser går bra att jaga när butikerna ligger vägg i vägg. Även här blev det lite extra inhandlat eftersom det var halva rea priset på bokrean och faktiskt en del bra kvar inte som det kändes på Akademibokhandeln.

Yoda legoVi vill ha Disco
Lego boken kostade 35kronor och lättläst boken 20 perfekta påsk presenter. Tycker att det är kul med lite extra gåvor istället för godis för det får han ändå av andra.

Jag hittade även några saker på Jysk som jag kunde handla med ett presentkort som jag fått för att jag la till min mailadress. Riktigt bra var det eftersom man bara behövde handla för 150 för att utnyttja det. Jag valde det perfekta lakansetet till Tom med Disney infinity för 125 och sedan det lilla gosedjuret för 20 och hårborsten för 10; summa 55 kronor.

DSC_0269

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.