Livet med en Tom – om livet med min prins

Förvirrande dag

Jag har egentligen inte haft en bra dag idag allt har blivit FEL, lyckades bli sen till ett möte som då blev i kortaste laget speciellt som det verkligen var givande både för mig som professionell och mig som person, jag kände att jag tog ett stort kliv i att förstå mig själv som person och hur det påverkar min yrkesperson. Så om man är en ren positiv människa så hade man sett det som något bra, men jag är just en men person så jag lägger till det negativa.

Sedan blev det hem och jag var trött efter promenaden i den underbara solen idag har solen varit så där riktigt underbar. Annars har dagen inneburit lite städning en massa mail hit och dit för att lösa en massa problem. Har anmält mig till tre kursdagar i sommar, som jag ser fram emot. Sedan har jag försökt att få till mitt specialarbete och det har inte riktigt lyckats än, kommer inte riktigt igång, tycker att det är svårt att få till texten. Kommer förmodligen att flyta på när jag väl kommer igång ordentligt just nu är det mest stolpar.

Blomma rosa

Sedan mår jag inte riktigt toppen och det sätter sina spår, att känna sig sliten både till kropp och själ, det här året har börjat i ett alldeles för högt tempo och jag kan inte sakta in. Det är allt för mycket som måste göras, läsas, pluggas och tentas.

Så nu tar jag min trötta hjärna och går till sängs.

God natt mina vänner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.