Livet med en Tom – om livet med min prins

I helgen var det full rulle

I lördags morse for vi till Stockholm och Globen för att besöka lakritsfestivalen som jag skrev om här ovan, vi shoppade på oss lite gottis. Bland annat Djupur från Nammi och sedan två fina burkar från haupt lakrits. Den ena kärlek valde sonen som favorit. Själv blev jag helt förälskad i påsk specialen som verkligen var något av det godaste jag smakat.
Med oss från Haupt fick vi även festivalspecial med apelsin, morot och ingefära, älskar att han som stod i deras monter gav ett eget smakrör till Tom han blev så glad att få den uppmärksamheten.

Haupt

Efter en timme där gav vi oss hemåt eftersom jag skulle jobba under stiftkonfirmanddagen även kallad Älskad, vi startade med en underbar mässa klockan två ledd av vår biskop i domkyrkan. Sedan blev det en hel kväll med workshops, teater, tacomiddag och disco. Själv stod jag i garderoben hela kvällen och avslutade runt halv tolv med en promenad hem. Sedan blev jag väckt strax före sju av en pigg liten kille och det var ju inte jag men det blev en bra söndag med en liten utflykt och lite mat handling innan vi tog oss hem till fotbollen och såg United vinna och få en lycklig mamma och sonen supportade sin mamma.

man unitedfan

Sedan avslutade vi med att sova på madrass framför tv jag och Tom, så nu längtar jag efter min egen säng, god natt mina vänner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.