Livet med en Tom – om livet med min prins

Pressvisning med Lakritsfestivalen

Idag var jag inbjuden till pressvisning inför lakritsfestivalen i helgen. Den går av stapeln lördag och söndag i Globens annex och jag kan med erfarenheten från förra året säga att den är värd ett besök. Det bjuds på både utställare med lakrits som specialitet och aktiviteter som matlagning, massage m.m.

DSC_0203

Idag fick vi en förhands titt på vad som händer i helgen och njöt dessutom av en mängd olika provsmakningar. Några favoriter var hattmakaren Marika Smith som lät oss göra en hårdekoration med lakrits så häftigt och kreativt gillade det väldigt mycket.

DSC_0237

Sparadiset bjöd på härlig handmassage med olja med lakrits den doftade lite lakrits men eukalyptusen var lite skarpare i tonen. Det var verkligen en trevlig stund att få luta sig tillbaka. En härlig stund av njutning som också erbjuds besökaren av festivalen bokning kan göras via festivalens hemsida.

För att full följa temat med njutning måste jag visa min favorit bland proverna nämligen denna hasselnötsnougat med lakrits som var en riktig orgasm och helt enkelt underbar.

DSC_0250

mer kommer imorgon hoppas att jag kittlat er nyfikenhet på vad mer som finns att uppleva.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.