Livet med en Tom – om livet med min prins

Kärlek

Ett litet ord men det inne rymmer allt. Allt det som är viktigt, det som är anledningen till att kliva upp varje dag. Den djupaste kärleken handlar om en enda sak tillit, att kunna lita på någon i allt. Inga lögner bara den äkta respekten. Kärlek är också passion och hetta, den totala motsatsen fylld av känslor utan tanke, den slår till med full kraft och rubbar hela vår tillvaro.

På tal om kärlek som rubbar tillvaron finns det någonting som gör det mer än kärleken till sitt barn. Den kärleken är varken passionerad eller den tillitsfulla kärleken man känner till andra människor. Den är större den handlar om att stå någon så nära att man vet hur det är bara genom att titta i de små ögonen. Den totala kapituleringen för allt som kommer med att vara förälder.

En annan kärlek som är svår och som jag ofta har fått kämpa med är kärleken till mig själv. Det har varit en kamp att komma på att jag faktiskt är bra och duger som jag är och att jag faktiskt förtjänar att älskas och att älska.

Förälskelse och kärlek kommer plötsligt och drabbar en, men för att den ska överleva krävs det jobb och att man underhåller den, ibland krävs det inte mycket och ibland krävs det allt. Kärleken kräver trohet, ärlighet och att finnas där både i skratt och gråt. Att hålla en hand och dela svårigheter eller bara sitta bredvid och skratta tillsammans. ¨

IMG_4532

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.