Livet med en Tom – om livet med min prins

Bebis inspiration

Det kommer ju ständigt nya saker och kläder och då framförallt till våra små. Jag har nog aldrig varit speciellt modemedveten utan tycker jag något är snyggt så spelar det ingen roll om det är modernt eller inne utan jag har burit det för att det varit bekvämt och i mina ögon snyggt, på samma sätt har jag sett på kläder till mitt barn. Det ska vara bekvämt och skönt i första hand och sedan har jag valt det som jag tyckt varit snyggt. Nu för tiden får jag inte bestämma mycket utan min envise herre här hemma tar inte på sig något som han själv inte tycker om; han är extremt envis.

Nu har jag hos Amvina hittat en supermysig matchning till de minsta det är för det första ett helt otroligt snyggt och enkelt bäddset till vagga eller spjälsäng från Bliss Sthlm. BLISS Sthlm Bäddset Herringbone finns i färgerna blå, rosa och min favorit grå och är öko tex certifierade.

bedset_grey1_hres

Till detta set matchar enligt mig en annan av amvinas märken nämligen ett av mina favoritmärken skip hops nya kollektion av bebis kläder. Dessa finns i nio olika varianter med mössor, bodies, sparkdräkter m.m. Även här vill jag lyfta fram min favorit den grå sparkdräkten. Kläderna finns i storlekarna 3, 6 och 9 månader.

Layette Layette Clothing Line
Bilder från Amvina

Ett litet set att ge till den nyfödde eller som dopgåva.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.