Livet med en Tom – om livet med min prins

10 år

Så länge har vi nu varit ett par sambo J och jag, vi firade på vårt vis på nyårsdagen med soffhäng hela familjen helt utan krav på vare sig presenter eller annat extra. I stället hade vi en underbar kväll utan krav och bara mys, för det är så vi är i vår familj. Vi gillar att bara vara.

Det är nog bara ett år sedan det var någon av sambons vänner som frågade hur länge vi varit ett par och han svarade
”ingen aning”
Kompisen trodde då att jag skulle bli sur för att han inte höll reda på sådant så sambon tyckte att han skulle fråga mig och mitt svar blev ”ingen aning” för så bra koll har vi haft och så viktigt har sånt varit för oss. Däremot blev vi nyfikna och kollade upp det med hjälp av lägenhetskontrakt och insåg att vi i år firar 10 år och det är ju i alla fall lite häftigt.

Vi kommer alltid ihåg dagen eftersom det är nyårsdagen och ger varandra lite uppmärksamhet kring det , men för oss är det vardagliga kärleksvisandet och överraskningar på icke traditionella dagar viktigare. Vi gillar till exempel inte alla hjärtansdag och dylika istället är det viktigare att man kommer ihåg varandra i vardagen. Att lyssna och komma ihåg den andre, jag vet att det är jag som kommer att få mer just nu för jag har mycket som kräver min tid. Därför blir det extra viktigt att ge J det som han behöver när det går.

Ja ett förhållande överlever inte av sig självt man måste ge och ta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.