Livet med en Tom – om livet med min prins

Bon´sho

Nu har jag hunnit prova regnskyddet från Bon´sho , det var verkligen en produkt som jag tyckte var super kul att testa och är glad att den var en av mina vinster på den helt otroliga Bloggmiddagen 2014.

Det första som jag upptäckte när jag tog fram den var att den var så otroligt lätt, jag har haft en lång och stor regncape när jag suttit ute och den väger så otroligt mycket mer och lämpar sig bara om man sitter stilla. Den här ligger skönt över axlarna, jag har ofta ont i dessa så varje vikt känns och denna känns inte alls.

Den fungerar även som regnskydd för barnvagn och sulky och fästs då med dragskor, det jag verkligen gillar och som jag inser att jag saknade när jag hade Tom som bebis det var att kunna ha honom i bärselen och denna skulle kunna skydda oss båda från regn och vind.

Den kan även användas som amningsskydd om man har ett barn som kräver avskildhet. Jag anser ju inte att man ska behöva gömma sig när man ammar, men vissa bebisar mår bättre av lugn och ro.

Den är vit och med extra reflexkanter som lämpar sig mycket bra nu när det är mycket mörker och det är i allmänhet brist på reflexer på folk som är ute i trafiken, dessutom är det som alltid väldigt inne med att bära svart. Så fick jag med den uppmaningen använd mer reflexer.

DSC_0062

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.