Livet med en Tom – om livet med min prins

Mysiga barnkläder

Jag vet att jag har nämnt detta märke förut, men jag älskar verkligen både färger och material på dessa. Idag ska jag få klämma och känna på Pompi dard. Det är kläder som enligt de själva måste tvättas i smyg på natten för att kunna användas igen och igen och igen. En tanke med kläderna som jag gillar är att det inte är en helt ny kollektion varje år utan att det ska gå att hitta favorit plagget i en större storlek när barnet växt ur det. Att deras första kollektion går helt i mina favorit färger till hösten är ju inte helt fel det heller. Jag har några favoriter som jag ska kika på och förhoppningsvis blir det några inköp till jul.

Detta är verkligen de perfekta baskläderna med både funktion och detaljer. Jag gillar verkligen plaggen i merinoull som tröjan som är lite längre bak för att det inte ska glipa i ryggen eller de underbara stickade sockorna som finns i lite större storlekar. Mössorna som är stickade som djur är också favoriter. Jag hoppas jag inte går helt bananas idag, men det är lätt att falla för dessa helt fantastiska kläder, som inte bara jag tycker om utan som min Kotte skulle tycka om att bära för enligt honom ska det vara myskläder.

Jag fick till och med en stor puss och kram av honom igår när vi var på fotograferingen och han fick ha mjuka kläder. Det är ju så det ska vara kläder ska vara sköna i förta hand och är de dessutom fina så är det ju win – win. Fast det finns ju alltid situationer som kräver sin skjorta, men det ska vara för att han vill vara fin inte för att jag säger det. Så jag är glad att det finns märken som satsar på mjukt och skönt.

IMG_20141003_085009

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.