Livet med en Tom – om livet med min prins

Mitt hem är min borg

Jag älskar mitt hem, jag älskar att spendera tid i mitt hem. Jag har genom mina år i detta mitt hem lagt ner tid och själ på stora och små projekt för att få det som jag vill ha det. Nu är ju sanningen den att det mer är VI som bestämmer och ibland måste man kompromissa.

När det gäller mindre saker har jag däremot fria händer, jag byter kuddar, gardiner och små fina saker. Jag hade ju turen att på bloggmiddagen förra året vinna den underbara ängeln från Living and room som sedan dess stått i mitt allrum/bibliotek. För ett par veckor sedan fick jag hem ett paket med några fina exempel på höst nyheter.

IMG_6515
Den här skålen tror jag kommer att bli ursnygg fylld med fina julkulor i rött nu till jul.

IMG_6516

Denna kudde är både snygg och mysig, medan sambon fick tokrysningar då han tyckte att känslan på den var som mjöl, vilket är något av det värsta han vet. Så vem vet kanske får jag ha den här kudden för mig själv.

IMG_6517

Denna skål är en av fyra underbar att servera glass till helgen eller kanske flingor i veckan. Det bästa är att vi bara är tre i familjen så en kan jag ha framme helatiden. Just nu med något av det höstigaste jag vet; kastanjer kul att plocka in tillsammans och helt gratis.

Tack snälla living and room för allt det vackra jag fick hem, längtar till mitt home party så att jag kan komplitera med allt fint som jag sett i katalogen. Framför allt den nya ängeln så att jag fick ett par. winter_fairytale_Magnificant_angel
Bild från living and room.

Visst är hon vacker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.