Livet med en Tom – om livet med min prins

Monster Jam

Igår var jag och sonen på monster jam på Friends arena. Tom har alltid varit en bil älskare och monster truckar har varit en riktig favorit. Nu hade vi biljetter till både föreställningen och pitpartyt innan. Det blev en lång dag som avslutades med det värsta trafikaos jag någonsin upplevt.

IMG_6410

Vi klev upp klockan sju och fixade iordning oss, sedan mötte vi upp med mina helt underbara föräldrar som gav oss skjuts till Stockholm, dessutom bjöd de på frukost när vi kom fram. Efter det tog vi pendeltåget till Solna, ett äventyr för sonen bara det, jag har nu idag lyssnat på honom när han sjunger Markoolio tvåtusengånger tack Jerry.

IMG_6433

Vi kom fram och fick hämta ut våra biljetter av Mcdonalds clownen och lite små grejer som pussel och målarbok. Sedan tog vi oss ner till insläppet och kom in på innerplan där alla monster truckarna stod 12 till antalet, total lycka. Det var fantastiskt att kunna gå fram till bilarna titta och fota. Sedan fanns det möjlighet att köa för autografer, men det var inte sonen alls intresserad av och jag kände ingen sorg över att inte behöva köa. Så vi gick runt kikade, provsatt små fyrhjulingar, hoppade i hoppborgen och köpte några presenter. Så vi mös tillsammans med godis, fika och korv. Det var ett evenemang som skapt för barn och det fanns mängder att göra och se, när så insläppet startade vid två så hände det en hel del på innerplan så det blev inte ens långtråkigt att vänta på showen.

Sedan var det showen som hade allt, spänning, förstörelse, skratt och en massa adrenalin. Det var verkligen värt en lång dag tillsammans med sonen.

IMG_6436

IMG_6513IMG_6454

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.