Livet med en Tom – om livet med min prins

Magsjuka was in the house

Visst känns det glamoröst när man på Söndag kvällen får hela ens säng nerspydd av sonen. Jippi där försvann all egen tid med datorn och istället har det varit tvätt, dusch och sanering. Nu är det hyfsat över bara lite mer krafter att samla innan man orkar med vardagen. Japp det blev man fall eller barn fall eftersom de kalasat tillsammans både på fredagen och sedan på lördagens födelsedagskalas så det smittades friskt antar jag.

Samtidigt har sambon två dagars utbildning nu så det har varit mycket tid i soffan och en massa film. Vi har sett Råttatouille, Trassel och Toy story 2. Vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda, kanske lite legobygge och förmodligen lite tv också.

I morgon hoppas jag på tid till promenad i alla fall, annars kan jag snart kyssa min vikt nedgång ajöss. Jag längtar ut jag behöver frisk luft och röra på mig, visst skulle jag kunna gå ut nu, men det finns ingen ork kvar för en annan heller när kvällen kommer.

Jag behöver en tur till ikea också, vi behöver ett nytt täcke och kanske lite nya lakan, dessutom behöver jag några lådor att packa undan lite saker i.

mms_img988309518

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.