Livet med en Tom – om livet med min prins

På event med barn

I Söndags tog jag med mig Tom till Stockholm för att gå på event, det var ett event för barn. Jag hade vunnit plats på detta och trodde nog lite naivt att det skulle vara lite exklusivt, tänk så fel man kan ha. Det var en lite lokal och en massa barn och föräldrar, det var långa köer till de få aktiviteterna för barn. Tom tyckte om elbilarna, men var fullt nöjd efter en gång. Sedan var det ansiktsmålning något som min son verkligen avskyr. Så kvar var det fika buffén och saft som serverades vid en bar. Det fanns i stort sätt inget bord att sitta vid så när vi fikat sa min son nu vill jag gå, det är ju mest för dig här. Försökte hänga kvar för att se lite vinstdragning, men när jag insåg att det drogs efter telefonnummer, något som jag inte ens blivit ombedd att uppge så fanns det ju ingen chans att vi skulle vinna.

IMAG0721

Eventet var en lansering av Elinskalas kasse ett koncept att få allt till kalaset ihop plockat och levererat till dörren. Det finns olika teman och sedan väljer man till olika fika tillbehör. Tjänsten går endast att använda om man bor i Stockholms trakten och är enligt mig dyrt och inte allt för personligt. Jag kommer nog att fortsätta planera kalas själv här hemma.

IMAG0717

Så tyvärr kändes det som om det inte alls blev den dagen vi sett framemot, utan vi gick därifrån funderande på hur det faktiskt målades upp som ett event och kalas som barnen sent skulle glömma. Just detta gjorde att det fanns alldeles för stora förväntningar och som tyvärr inte alls infriades.

IMAG0715

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.