Livet med en Tom – om livet med min prins

Vad hände med tiden

Ja jag vet jag har varit frånvarande länge nu och allt har sina orsaker. Ibland behöver både familjen och jag själv mer tid till egna reflektioner, livet är inte alltid lätt, men det är rätt. Så där nu är det dags för lite tillbaka blick på det senaste. Inte för att det har varit en massa händelser, istället har det varit en massa vardag och samma lika varje dag. Det har varit promenader varje dag minst 2,5 timme perfekt för att få motion, gå ner i vikt och härlig frisk luft och idag kom jag ett stort steg närmare min trivsel vikt nämligen 60,0 kg på vågen det bar en helt obeskrivlig känsla. Jag känner mig inte så smal ännu, men jag har nu gått ner snart 8kg och någonstans måste det ju synas om inte annat så är det 8 kg mindre att bära runt på.

Sedan är det ju en massa bilkörning tillsammans med sambon och det intensiva körandet har börjat visa sig och det känns som om vi snart kan lämna det i uppkörningen händer.

Resten av dygnet ska räcka till resten av vardagens mödor av plock och städ, matlagning och umgås med sonen, läggning och helst ta reda på rentvättsberget och sätta igång med en ny tvätt omgång. Är det inte fantastiskt att mysrummet ständigt har en tvätt ställning mitt på golvet och på varenda sitt plats ligger det vikt tvätt. Sedan är det också disken, varför tar det aldrig slut, jag hinner inte med.

Nu har vi en massa kul att se framemot den här veckan och igår var också en speciell dag. Det är både skönt att det händer lite annat än bara vardag för att få lite distans, men just nu känns det som om vardag är bra och att det kan göra att vi hinner ikapp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.