Livet med en Tom – om livet med min prins

När allt känns

Ja vad är det som känns… från att ha varit allt bra till att det mesta känns som utmaningar. Jag vill inte vara negativ låta spiralen snurra fortare, men nu måste det bli ett slut på motgångarna. Jag känner mig just nu helt slut som stjärna. Jag önskade så mycket av framtiden men när den kom så kom den med vardag.

Jag hade en intressant helg, fast det var mycket känslor som kom till ytan, som slog mig med kraft och fick mig att möta demoner som inte varit till ytan på länge.

Jag har sedan haft en del andra motgångar i veckan och droppen kom ikväll då jag insåg att jag kommer att få lov att kämpa med att gå upp i en dispens kommitté med min examen och att detta inte kommer att kunna göras tidigast i vår så nu ska jag ladda för det i typ ett halv år. Känns ju inte alls bra, men först blev jag ledsen och ville bara ge upp, men det är ju inte så att det är avslaget utan jag måste söka och jag ska kämpa. Jag ska vända det till kamp vilja.

Det här har tagit på min ork och lust så pass mycket att jag i går glömde uppmärksamma bokensdag vilket är en av mina favorit dagar och kräver sin uppmärksamhet. Just nu önskar jag mig egen bok tid. På mitt nattduksbord ligger just nu flera böcker och väntar på min uppmärksamhet.

I dag flög jag istället med Busiga Bebben tillsammans med Tom.

jag är glad att jag får läsa så mycket för min son, det är ett av mina viktigaste uppgifter som mamma just nu, att läsa och väcka kunskapstörst fast med vår son är det mer som att försöka mätta den törsten. Han vill veta allt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.