Livet med en Tom – om livet med min prins

Matlagning

Det här inlägget har tyvärr dröjt, men i måndags var det dags igen för oss Världsmatslagare att äntra köket i Tomasgården. Vi var samma gäng som med passion och spänning gav oss i kast med den engelska matlagningskonsten. Vi gjorde Sheppardspie både med lamm och vegetarisk. Sedan bakades det ölbröd och mosade ärtor och min absoluta favorit fräst vitkål med kummin. Till dessert blev det smulpaj med äpple och björnbär och varmvaniljsås. Jag blev ju mätt det erkänner jag och jag smakade allt. Vitkålen var verkligen en överraskning att den var så god, kommer verkligen att servera den som tillbehör oftare.

Det är fantastiskt hur mycket vi hinner göra på tre timmar och jag blir så inspirerad, jag som egentligen inte gillar att vara i köket, hemma har jag den här veckan serverat en underbar laxsida gjord i ugn, med valfria tillbehör. Det är sådan mat som jag älskar att göra, sköter sig själv och räcker flera dagar.

IMAG0705

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.