Livet med en Tom – om livet med min prins

Lilla bloggdagen och vad som följde med hem

Det var som sagt helt galet med fina och användbara saker som följde med hem i de fina goodiebagsen. Det fanns en fin tävling där man skulle fota alla saker i alla goodibags på en bild, tyvärr fanns det ingen ork att göra detta under själva eventet. Så här kommer en utförligare lista av alla underbara sponsorer.

IMG_6359IMG_6365IMG_6368IMG_6376

Vill passa på att nämna att det redan saknas en burk med kvarg vanilj som sambon var snabb att lägga vantarna på, det är inte min grej fast det kan bero på att jag har svårt med just yogurtprodukter överlag. Så vi låter mannens recension vara med ” Super god och som en liten efterätt.” Gick alltså hem med gott betyg. Den kom även i en naturell och en smak av citron från Valio Det kom mer att stoppa i magen så det blir både frukost med knäckebröd från Leksandsbröd och Ola Lauritzons müsli. Till mellanmål fick vi en havredryck med frukt från Oatly.

Inte nog med det vi fick med oss till middagen också från Kronfågel fick vi en kupong på kyckling och en gul t-shirt för gula pippin. Tom verkade vilja ha den till sov tröja, han drunknade nästan i den. Annars kunde man utnyttjat rabatten hos mathem.se , tyvärr går det just nu bara att handla i Stockholmsområdet. Till detta kunde man då använda den spännande kokboken från Viktväktarna. Dessutom en dryck från Forever av Sannhälsa

Sedan är ju inte en middag komplett utan efterrätter och det tillgodosågs även det med spraygrädde från Chantibic, underbar choklad med hallon från Kahls , godis från De bron, Akokolor från roligaprylar och nötter från smiling cashews . Om inget av detta skulle falla i smaken så fick vi även med Baka & gott, massor av recept och inspiration.

Sedan var det dags för resterna som tas om hand av Lambi med både kökspapper och toapapper. Ta en dusch och använd den super bar handuken från Waboba.

Sedan skulle våra kroppar tas om hand från Nivea fick vi rollon, lip butter och makeup remover, ska bli spännande att testa alla tre jag är spännd att se om roll onen fungerar för mig eftersom jag lätt luktar svett. ´Härliga naturliga och ekologiska Urtekram sponsrade med handkräm och handfatstvål. Till gäst toaletten kom en väldoftande hårdtvål med tillhörande ställ från Klockargårdens. Från Curves fick vi en fin påse och nagelfil och Den härliga strandväskan kom med matchande nagelfilar från Brigbys. Till tänderna fick vi min absoluta favorit nämligen plackers, jag skulle inte överleva utan dessa.

Sedan var det allt det där som bara var för att ge glädje till själen, fina saker och roliga nöjen. Från stanpresenter fick vi ett armband. Från By margarete fick vi den underbara ängeln som ni som följer på instagram redan sett. Den finns även i rosa för bröstcancer forskningen. Living and room som jag redan har svåra shoppingbegär hos kom med både vas och kuddfodral. Mer till inredning kom från Desenio i form av en poster med vackra ord. Hos Japanphoto kanske det blir julklappar, brukar ju göra fotoböcker på löpande band, har bland annat semesterbilderna kvar.

Sedan var det nöjena där vi bland annat ska få se Mikael Persbrant i Dödsdansen från Villman, gå på bio på Hallonbåtsflyktingen av Nordiskfilm och för att kunna se något hemma tillsammans så fick vi det från SF anytime. Tallink, Lustjakt, Globalstore och Solentro sponsrade med rabatter och/eller vinster.
Som sista nöje fick vi ett nummer av tidningen Foto som jag ska läsa med andakt och insupa alla tips och idéer.

Tack snälla alla fina sponsorer och Marlene och Annelie ni är inte kloka; jag njuter fortfarande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.