Livet med en Tom – om livet med min prins

Söndagen den söndagen

Först och främst var det gudtjänst med diakonins dag och val och medmänsklighet som tema. Jag läste förbönen om mina tankar om valet. Kändes bra även om jag var lätt nervös. Det gick bra och det var skönt att min lilla Tom följde med, mitt stöd i livet varje dag. Det var kul för det var Toms doppräst som hade gudtjänsten.

Sedan gjorde jag tillsammans med resten av min familj min medborgerliga skyldighet och gick till vallokalen och la min röst. Det är så politisk som jag tänker vara.

Eftermiddagen ägnade jag mig åt matlagning tillsammans med sju andra i kyrkans regi, vi lagade underbar indisk mat under några timmar för att sedan avnjuta den tillsammans. Det var underbara smaker och flera rätter som jag kommer att pröva hemma. Framförallt kycklinggrytan, brödet och efterrätten. Det var verkligen trevligt både socialt och det lärorika i att laga mat som man inte vanligtvis gör hemma.

Sedan var vi iväg och handlade till veckan, för att sedan inse att det redan blivit kväll.

Nu börjar förberedelserna för nästa helg på kursgården komma igång, jag ska packa och tvätta och plocka ihop dator, kamera och böcker. Just nu är jag lite överväldigad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.