Livet med en Tom – om livet med min prins

Läsa eller inte läsa

Igår var det internationella läskunnighetsdagen och som ni vet brinner jag verkligen för det här med läsande speciellt för våra barn. Så en sådan dag var ju självklart att uppmärksamma genom att läsa tillsammans.

Jag älskar att läsa för min son och skulle kunna göra det långa stunder. Nu har det mer och mer blivit faktaböcker för barn eller lite mer text för är de för enkla vill han läsa för mig.

Idag fick jag också veta att han läser böcker för de mindre barnen på förskolan, hjälp när blev han så duktig, jag tror att han har en sak som hjälper honom och det är ett mer fotografiskt minne för han är så bar på att beskriva saker och platser i andra hand.

Fortfarande är Pixiböcker något som går hem så dessa fylls det på med här hemma bland Augustis nyheter hittade vi två favoriter nämligen en ny om Bo som den här gången går till doktorn och Ingrid har plåster. Fina böcker till ett bra pris så här mitt i veckansfirande. Annars tänkte jag tipsa om dessa i paketkalendern till advent, Ja jag vet att det är tidigt men jag är snart klar med inköpen till Toms så jag kommer att ge tips här lite då och då. Vill man köpa färdig kalender så kan man satsa på Pixi kalendern med 24 böcker. För oss som är storkonsumenter av dessa så blir det tre dubbletter dessa kan då sparas till kalaspåsar eller andra tillfällen då det passar med mindre gåvor.

9789163879418

Nu är jag väldigt sugen på lättlästa böcker för sonen och har snöat in mig på Campingböckerna av Ann-Charlotte Ekensten. Tror dessa skulle passa min lilla läslus.

tage-pa-camping-guldtian

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.