Livet med en Tom – om livet med min prins

Ny vecka, nya möjligheter

Idag var det måndag igen och vi tog vår dagliga tvåtimmars promenad. Skönt att röra på sig och förhoppningsvis ska det också visa sig på vågen förr eller senare, nu är det ju inte bara vikten det handlar om utan att få må bättre, få kläder att kännas lite snyggare. Just nu är i alla fall motivationen på topp.

Just nu är jag så pirrig i magen för på torsdag startar utbildningen och jag ska iväg. Känns så spännande och jag är väldigt lycklig fast jag kommer att sakna min familj det var längesedan eller om det ens varit någonsin som jag varit ifrån dem fyra dygn.

Så här hemma håller jag fortfarande på och packa funderar och tvättar. Alldeles strax ska jag hämta Kotten och så ska vi fixa en överraskning till imorgon.

idag blir det nog tidig middag eftersom det inte var någon höjdare till mat på föris idag. För med min lilla petiga pojke vet jag precis när det inte fallit honom i smaken. Just nu känns det också som om det alltid är någon form av gratänger av allt. Jag vet att det inte bara är min son som inte är överförtjust i hop kok. Han vill ha var sak för sig och helst ingen sås alls.

Så iväg för gos med busfröt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.