Livet med en Tom – om livet med min prins

Vardagen är här

Idag var det Toms första dag till förskolan, han var spralligare än vanligt och det gick knappt att få i honom frukost. Tillslut var det i alla fall dags att gå dit och han hann knappt ta av sig skorna innan han blev hämtad av kompisarna och sedan var det fullt ös. Inget hej då eller puss och kram, det får vi ta när han kommer hem istället för jag kan tänka mig att det är en trött kille som kommer hem i eftermiddag.

Själv har jag nu hunnit med ett besök på banken, csn anmälan, ett ärende med försäkringskassan och en installation på datorn. Det märks att det är vardag från idag effektiviteten brinner och det är massor med arbete. Känns skönt att komma igång nu är det bara lite träning på det här sedan lunch planering. Ska leta lite inspiration på nätet och sedan lägga upp veckans middagar så att det blir planerat istället för vad ska vi äta panik hela tiden. Jag gillar bland annat Icas app där man kan hämta recept har hittat flera favoriter där som nu har blivit standard middagar här hemma.

Nu ska jag sätta i min dvd med träningsprogram och hoppas att jag kan chocka min kropp ordentligt efter sommarens lata dagar. Idag med regnet äntligen här så är jag glad att det även kan bli en tur på crosstrainern för den lilla promenaden tidigare idag resulterade i super blöta fötter och en inte allt för stor önskan att vara ute. Just nu är ändå regent helt underbart välkommet precis vad vi behövde.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.