Livet med en Tom – om livet med min prins

Vi har varit och badat

Jag fick i höstats möjligheten att testa myday för familj och det har av många anledningar blivit liggande här hemma trots att vi tidigt visste vad vi ville göra, vi skulle besöka fjärilshuset på Haga och jag tror att det var jag som önskat det besöket mest. Så när jag nu till semestern tog fram det och skulle kika hur man skulle gå tillväga, jag visste sedan tidigare att det skulle gälla ett år. Först gäller det att gå in på maydays hemsida och registrera ditt värde bevis, då får man också den kod som gäller. Sedan är det val av arrangör dessa får man med i en bok tillsammans med värdekortet och finns beskrivna på hemsidan. När jag gick in och registrerade mitt värdebevis fick jag upp ett meddelande att Fjärilshuset inte längre var valbart, så besvikelsen blev stor.

Vi satte oss då för att se vad vi kunde tänka oss att göra istället och som låg inom rimligt avstånd vi hade ju inte tänk resa genom hela Sverige och i Västerås var det extremt magert med utbud. Tillslut föll valet på Maserhallen i Borlänge och aqua nova så vi bokade in att vi skulle komma och så åkte vi dit tidigt på förmiddagen och allt jag kan säga var att vilken tur att det inte alltid blir som planerat för det var helt perfekt. Det var ett lagomt stort äventyrsbad med rutschkanor för alla åldrar om man åker med som vuxen. Det var superkul att åka i stora badringar med Tom i knät och sedan fanns det vågmaskin och utomhus bassäng med ström att flyta i. Det fanns även ett mindre plaskland för de minsta. I värdebeviset ingick entré och lunch (husmanskost eller hamburgertallrik) inklusive dryck.

IMAG0503

IMAG0497

Som sagt vår dag var helt lyckad tills vi kom hem och upptäckte att sambon glömt badkläderna och det är ju inte direkt en utflykt man gör bara för att hämta dessa, suck.

Betyget på Myday är klart godkänt det man ska ha klart för sig är att de flesta aktiviteter gäller för fyra (två vuxna med barn) sedan finns det vissa som gäller för sex personer och det gör att för oss som är tre lönar det sig inte att köpa ett sådant utan det är billigare att betala på plats. Som present till en hel familj är det dock super tycker jag beroende på var i landet man bor, men bör kolla upp det innan så man inte behöver resa genom hela landet för en passande aktivitet och som sagt det finns också en risk för att det man beslutat att göra hinner försvinna ur sortimentet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.