Livet med en Tom – om livet med min prins

Meandis vårmode

Jag har älskat meandi under väldigt lång tid som ni kanske märkt tidigare. Idag har jag skickat efter lite till att njuta av både till mig själv och till Tom. Den här våren har jag handlat lite allt eftersom. Vissa plagg behövde mogna fram att jag tyckte om dessa och det har också varit svårt att få till ett party. Sedan är det ju så att jag brukar vara stor shoppare på hösten, jag älskar höst färger både till mig själv och till Tom.

Mitt favorit plagg till Tom denna vår var dessa slimbyxor som sitter som gjutna på min smala kille som allt som ofta ser ut att drunkna i byxor från de större kedjorna. Skulle kunna ha enbart dessa byxor eftersom de både ser snygga ut och dessutom sitter skönt på en kille som hatar jeans.

byxor navy

Den här typen fanns ett par säsonger även för vuxna och jag har verkligen bott i mina har haft två par av varje färg och nu börjar de bli utslitna allihop ett par blev tillslut så tunna i rumpan att de blev genomskinnliga, så ofta och mycket blev dessa använda. Så nu hoppas och önskar jag att dessa kommer åter.

En annan favorit är deras mössor som vi har både Tom och jag i en väldans massa färger och former, för mössor kan man aldrig få för många av; tror jag. Denna blev det den här våren, eftersom vi har en riktig katt pojke.

kat in hat

Det som jag tycker är kul när man har meandi party är att det finns så mycket fina vuxenkläder så man kan bjuda in vänner som inte har barn och de kan också hitta något fint. Den här blev min vårfavorit.

blossom

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.