Livet med en Tom – om livet med min prins

Godis på en söndag

Ja ibland händer det att vi fuskar med allt vad regler heter och igår när vi äntligen landat efter helgens äventyr tog vi en liten promenad till vårt utlämningsställe för Posten för det hade kommit två avier medans vi var borta. Ett var från PlodderPr som skickat oss ett smakprov på godis som är rätt nytt på den svenska marknaden.

IMAG0358[1]

Godiset är Goody Good Stuff som är fritt från gelatin, gluten, laktos, ägg, soja och nötter. Det innehåller dessutom bara naturliga färgämnen och smaker. Jag gillar att det är lätt att servera godis på till exempel kalas där man inte vet vilka allergier barnen har, eller om man vet så kan det i alla fall vara svårt att hitta rätt speciellt om man som jag inte är van vid det.

IMAG0359[1]

Nu till vad vi faktiskt tyckte om dessa olika påsar godis:

Koala gummy bear – var inte vår favorit Tom gillade bara de röda, jag kunde inte alls med dessa och sambon åt resterande björnar utan att tycka att de var fantastiska.
Cola breeze – Var både sambon och sonens favorit dessa försvann i en rasande takt och jag kan säga att de var gosa jag med.
Sour Mix Match- dessa var helt klart mina favoriter både smak och koncistens och helt klart något som jag skulle kunna tänka mig att köpa.

Såg dessa på Maxi idag när vi var och handlade så de finns redan att köpa 100g för runt 16 kronor.

Så tack till PlodderPr som lät oss göra detta test.

IMAG0361[1]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.