Livet med en Tom – om livet med min prins

Helgen i Ullared

Ja det finns många anledningar till att det varit tyst i bloggen i ett antal dagar. För det första strular det tydligen med bloggen fortfarande eftersom jag lagt ett par inlägg tids inställt som inte blev publicerade utan låg kvar i utkast och det andra är att vi tog en utflykt till Ullared.

På torsdagen tog mina föräldrar, jag och Tom deras husvagn och gav oss i väg för ett par dygn fyllda av shopping och samvaro. Det händer inte längre så ofta att vi får såhär mycket tid tillsammans och det är riktigt trevligt. Camping är inte riktigt min grej längre men ett par dagar är helt okej. Vi kom ner rätt sent så vi packade in oss och mös tillsammans innan det blev sängdags.

Morgonen efter var vi dock redo för den stora shoppingen och visst shoppades det allt mellan himmel och jord, kalsonger och tröjor till pappan och lego och bilar till Tom och jag hittade lite serier och så en del praktiska saker till hemmet.

Vi hade inte direkt tur med vädret utan det spöregnade typ hela fredagen fast vi trotsade regnet och tog en tur på minigolfbanan.

Dagen efter blev lika dan en liten tur upp till affären för att komplitera det vi missade dag ett, jag glömde naturligtvis rakblad vilket jag har en tendens att alltid missa. Nöjda med inköpen tog vi en till match på golfbanan innan det blev dags att åka hem till oss de dryga milen.

Så igår blev en såndär slödag när kroppen är helt paj efter att ha suttit för länge i bilen.

IMAG0351[1]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.