Livet med en Tom – om livet med min prins

Nätshopping

Jag älskar att handla på nätet och handlar det mesta till både mig och Tom på nätet, det kan gälla kläder, leksaker och även presenter.

Något som jag däremot tycker är svårt att handla via nätet är skor och är något som jag drar mig för speciellt till Tom, det skiljer så mycket i modeller och storlekar och han har om inte speciella fötter så stora behov av dämpning i skorna.

När babyshop för någon vecka sedan hade födelsedagsfirande med 25% rabatt så chansade jag i alla fall på att beställa hem ett par joggingskor från superfit och de var perfekta han älskade dom och har en så länge bara testat dessa hemma, men nu är de gamla så trasiga att de inte går en match med asfalten igen. Till mig själv hittade jag en underbar sommarklänning från Boob och så blev det två små snuttisar till de kommande bebisarna som fina presenter. Det är kul med lite special rabatter på allt då man kan hitta det som oftast inte är rea när man verkligen behöver det.

IMG_6177

Kommer snart mer shoppingtips här i bloggen, sedan hoppas jag på tid till några bokrecensioner. Har blivit mycket läst nu både barnböcker och några deckare m.m. är verkligen inne i läsartaget just nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.