Livet med en Tom – om livet med min prins

Hej och hopp

Här är min och loppis nya blogg plattform är inte riktigt vän med den ännu, har skapat mer problem än lösningar än så länge. Mitt sidohuvud har försvunnit och var bildfilen är har jag just nu ingen aning, så det blir att sätta sig och leta i alla sparade filer man har. Har strulat med bilder m.m. ja det blir nog bra när det blir klart fast jag känner inte att jag har tid med detta jag vill ju berätta vad som händer inte sitta med data grejer.

I tisdags var det ny invigning av nya ungdomsgården på Tomaskyrkan så där hängde jag ett tag och åt god tårta m.m.

Igår var en sån där dag man helst vill glömma sov typ två timmar på natten och tänkte väl försöka sova lite när Tom hade gått till dagis, men så blev det inte utan istället lät det som om de borrade loss hela betongväggen hos grannen under. De har vattenläcka så det är egentligen synd om dem, men igår kunde jag hålla mig för skratt för de höll på från halv åtta till eftermiddagen och när jag äntligen somnade en stund då så kom de snart igång igen så man blev väckt. Därför fanns det absolut ingen ork alls igår.

Har just avslutat mitt pass på cross trainern och mitt magpass med i forms bootcamp så nu känner jag mig lagom mör i kroppen, ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa lunch.

Sedan blir det ett kort äventyr i Stockholm i morgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.