Livet med en Tom – om livet med min prins

Knipkulor och annat

Jag tyckte det var en super kul överraskning med knipkulorna i goodiebagen från Krakel och spektakel, så nu har de testats och de är lätt använda så nu ska mitt underliv bli som nytt igen.sa kom från Oliver och Eva

Skämt åsido så tycker jag att det är kul med lite överraskningar i sexlivet. Så här står det om dessa på hemsidan:

Luna Beads är knipkulor för kvinnor som värdesätter sin sensualitet och vill ha stark och spänstig slidmuskulatur. Kulorna kan användas både för stimulering samt för träning av musklerna i och runt slidan och bäckenbotten. Knipkulorna är tillverkade av svenska lyxmärket LELO vilket borgar för högsta kvalitet och komfort. Kulorna kommer i modern och stilig design och är ett diskret alternativ till vanliga geishakulor. LELO:s Luna Beads hjälper dig till förhöjda känslor vid beröring, större muskelkontroll vilket även kan motverka problem med inkontinens samt intensivare orgasmer.

Så mer orgasmer åt folket och mer lek i sängkammaren.

IMG_6175

In och kika det finns mängder med kul både för lek och hjälpmedel. Tycker att det kul just att det finns så mycket hjälpmedel. In och kika om det är något som passar dig och kanske kan det vara något att önska till morsdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.