Livet med en Tom – om livet med min prins

Kosläpp

I lördags begav sig Tom och jag iväg till Womtorp för kosläpp, något som vi sett framemot länge eftersom vi missade förra året på grund av 39 graders feber. Den här gången var inte vädret det mest lovande, men vi trotsade vädergudarna och åkte iväg och det var tur för det blev inget mer regn än det som kom under bilfärden.

På grund av allt regnande så fick vi parkera en bit från gården och åka buss dit som arla ordnat med så Tom var överlycklig eftersom han älskar att åka buss. Måste bero på att jag själv är bil älskare och verkligen hatar buss. Vi åkte bara ca 5 kilometer ändå hann jag bli åksjuk totalt så det var tur att vi skulle vara ute när vi kom fram.

Väl där gick vi tipspromenad och kikade in hos korna i ladugården, sedan blev det full koll på de underbart söta kalvarna Tom var alldeles överväldigad. Sedan bjöds det på mjölk och kanelbulle super gott tyckte vi. Sedan var det dags för höjdpunkten när korna fick komma ut i hagen och sprang och hoppade av glädje.

Det passade verkligen bra just den här helgen för i fredags hade de gjort smör på dagis och ätit mellan kex. Så det kändes så där tajming verkligen.

IMAG0244[1]IMAG0235[1]IMAG0230[1]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.