Livet med en Tom – om livet med min prins

Lakritsfestival och födelsedagspresent

Igår tog jag med min sambo på lakritsfestivalen i annexet på Globen. Vi fick ingen barnvakt så kotten fick hänga på. Trodde inte han skulle ha så roligt i och med att lakrits inte riktigt är hans grej. Jag hade dock fel han vågade prova mängder och en del tyckte han verkligen om. Mässbesök och shopping där var min födelsedagspresent till sambon som inte vill ha någonting när han fyller.

Det var en lyckad tillställning som gav oss en trevlig stund tillsammans hela familjen. Jag fick en god chans att reflektera över vad som gör en lyckad utställare på en sån här mässa och här är mina bästa tips:

Smakprov- får kunder/besökare att stanna upp kanske testa något nytt. Du väcker ett intresse.

Mässpris- erbjudanden som får det att verka värt med inträde och shopping. Det behöver inte vara på allt i montern för vissa delar är alltid värt att betala för.

Trevligt bemötande- kunna berätta om sina produkter på ett trovärdigt sätt.

Nu till vår shopping Djupur den isländska lakritsen med choklad alla tres favorit, Panda hade nog mässans bästa pris så det blev mycket. Sedan några lyxiga burkar från karamelleriet. De hade också de mest underbara chokladkakorna med frystorkade bär och blomblad. Till varje smak fanns det ett föreslaget vin framtaget av sommelier hur häftig present som helst.

IMG_6049

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.