Livet med en Tom – om livet med min prins

Barnmässa och stängt dagis

I fredags var det utvecklingsdag på dagis så med stängt dagis så valde vi att ta en utflyktsdag och begav oss till Karlstad och deras barnmässa. Hade först bara tänkt åka om jag vann biljetter och nog försökte jag tror att jag tävlade i minst 10 olika bloggar, men den här gången hade jag inte turen med mig. Jag struntade i det och så åkte vi ändå och vi hade det så otroligt roligt jag och Tom.

Vi åkte tidigt för att om möjligt få den goodiebag som delades ut till de 100 första, kände att vi blev lite senare än vad jag tänkt på grund av pinkpauser och frukoststopp men då stod turen oss bi och vi fick en av de sista fem. Lite smått och gott som säkert kommer till användning.

Lite kik i några montrar innan vi gick lös på allt kul för barnen. Vi snickrade och tog snickarmärket, gjorde en verktygslåda som när vi kom hem istället var ett garage. Vi körde tåg hos cirkus scott och lekte i förskolehörnan flera gånger.

IMAG0115

Vi hämtade ut vår Loppipåse och för er som missade den nu finns det en ny möjlighet nästa helg på barnmässan i Göteborg.

Vi fick några roliga saker med oss hem och Toms favorit med sig hem var fruktsticken från Castus. Jag fyndade mams flaskdiskborte för 20 kronor hos apoteket. Sedan valde Tom en tallrik och mugg från Silly U. Annars blev det inte mycket shoppat.

IMAG0120

Vi hälsade på hos Malin som var där med sina underbara tavlor och jag kommer helt klart att köpa fler en annan gång.

Bilder kommer… när allt fungerar hatar teknik som inte vill

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.