Livet med en Tom – om livet med min prins

Mycket kul just nu

…i alla fall för Tom. I helgen var det fullt inbokat och vi hann inget extra. På lördagen var det första gången som Tom gick hem till en kompis för att leka utan att jag var med. Det var grannens barnbarn som var på besök så på förmiddagen kom de över och hämtade våran son sedan var de där drygt en timme och lekte med bilbana. Sedan var det bara att servera något ätbart, innan nästa anhalt som var farmor. Hon tog med sig Tom och kusinen till konserthuset för teater. Tydligen tyckte Tom att det var jätte kul och älskade musiken. Sent hem och fixade mat igen.

Jag och sambon firade vår barnfria lördageftermiddag med att åka till återbruket, japp brukar ju kalla det lördagsnöje. Vi har fortfarande lite rensning inne innan det är dags för källaren.

På söndagen bjöd jag mina kära på frukostbuffé på Ikea och för att vara en helgmorgon var det inte alls så farligt med folk och sedan gick vi en snabbis igenom varuhuset skulle ha 3kronors handdukar och 5kronors lådor. Sedan blev det lek i källarenslekavdelning där Tom hittade två lekkamrater, han är makalöst social och tar gärna kontakt med barn överallt. Jag är både lycklig och stolt över den förmågan eftersom det aldrig var min starka sida.

Sedan åkte vi hem och bakade tigerkaka för att mormor och morfar skulle komma. Tom och jag använde minsta bakboken och det gick super bra tills vi missförstod varandra och jag vände ryggen till då hade vi kakao i fel smetdel, och Tom trodde det var katastrof, men vi löste det och alla tyckte det var jätte gott. Tom tycker att det är jätte kul att baka tyvärr gör det inte underverk för mina former, men vi har det verkligen trevligt tillsammans i köket.

Idag bestämde vi oss för att bara ha halvdag på dagis så vi hämtade på dagis vid tolv och åkte sedan till badhuset tillsammans med faster och kusiner. Super kul, men man blir fruktansvärt slut av att bada och idag blev jag alldeles frusen i vattnet så jag var tvungen att gå upp och basta en lång stund för att bli varm.

I morgon har jag och Tom egentid när vi ska ut på ett nytt äventyr.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.