Livet med en Tom – om livet med min prins

Loppi event

Igår blev en det lång dag i Stockholm när underbara Loppi bjöd in till event. Jag tog en härlig men hyfsat kall promenad ner till tåget och när jag klev ut från stationen så visade sig staden från sin bästa sida. Solen strålade och promenaden ut på djurgården var helt underbar, sedan klev vi in på ännu underbarare Junibacken vad jag älskar att vara där och ta en tur med sagotåget, det enda lite tråkiga var att jag var där utan barn för jag vet att Tom älskar Junibacken lika mycket som jag. Fast med tanke på evenemanget var det enbart skönt att kotten inte var med.

Vi började med att åka sagotåget upp till Villa villerkulla där vi bjöds på lite tilltugg jag valde en vitaminwell (den med folsyra är min favorit) och en smörgås med mozzarella och tomat som var helt underbar. Detta intogs medan programmet startade med att bästa Charlotta från Loppi hälsade både oss och alla utställare välkomna och berättade om deras alldeles nya baby, nämligen Loppi magasin. Om du vill lägga vantarna på ett sådant själv behöver du bara anmäla dig till vårens loppipåse här och hämta den under barnmässorna i Göteborg eller Karlstad.

Denna dag var fylld av programpunkter och jag ska försöka återge lita av vad som gjordes och sas:

Trygghansa var där och pratade om deras nollvision att inga barn ska behöva drunkna vilket jag håller med om. Sedan pratade de om gravidförsäkringar och fördelarna med att faktiskt titta på vad man får om man väljer en gratis variant eller en som man betalar en summa för. Jag tror att man faktiskt måste ha varit med om problem under graviditet eller förlossning för att förstå vad som kan gå så fel. Jag hade bara en gratis variant och behövde aldrig använda den trots en del omvälvande upplevelser under förlossningen så nästa gång skulle jag absolut överväga att utöka min försäkring.

Childhood var där för att tillsammans med Kitty Jutbring som designat presentera deras nya Loppibag i tyg där 50 kronor av försäljningen går till välgörenhet.

Claire kom enda från England för att presentera Ellas kitchen och berätta om hur små barn känner smaker. Jag fasinerades av att barn känner smaker så mycket starkare än vi vuxna och att just sött och salt blir väldigt förstärkt.

Favoriten Lekmer bjöd på barnvagnsvisning och av dessa tävlade de bort tre stycken.

Sedan kördes programpunkten kändispanel som nästan är en tradition numer där det togs upp olika frågor om graviditet och småttingar. I panelen sågs bland annat underbara Catarina Hurtig

Ett späckat program som sedan avslutades med ett jätte mingel i entrén med massor av utställare som bjöd både på sig själva, smakprov och gåvor.

Hos Libero kunde man designa egen blöjtårta, ByEngerg visade och sålde sina söta rosetter, Sia glass bjöd på yoghurtglass, meandi visade vårens kollektion och babyland hade lite erbjudanden.

När vi sedan gick därifrån var det överlastade med goodiebag och en resesulky från Lekmer.

IMG_6042IMG_6043IMG_6044

Sista bilden var det jag fyndade hos Elodie details.

Tack snälla loppi för en underbar förmiddag och sedan också en minst lika bra kväll…som kommer i ett senare inlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.