Livet med en Tom – om livet med min prins

Helgen med kvinnan i fokus

I helgen var jag på event hos de här sköna bönorna Diana och Nilla anordnat. Jag hade nästan glömt att det skulle vara den här helgen så lite snabb outfitkoll på fredagen och en snabb kik på hitta för att se hur jag skulle åka.

IMG_5998

Den här gången hade jag bara valt en dagbiljett kändes bra både eftersom det var billigare och för att jag skulle kunna ta mig hem på kvällen och få söndagen med familjen. Det känns ibland som om sådana här event tar mer tid än att de ger en avkoppling. Så var inte fallet denna gång utan jag njöt av att mingla med trevliga kvinnor.

IMG_5974IMG_5976<

På Krusenbergsherrgård fick vi ett hjärtligt mottagande och en underbar lunchmacka med rökt lax och brieost, fantastiskt gott. Till den fick vi två mycket inspirerande föreläsningar av fantastiska bloggare, så olika men båda så framgångsrika.

Först Adara som under sin studietid på journalisthögskolan gjorde om sin blogg till ett bloggazin för att få skriva om det hon ville. Det var det jag ville ta med mig från hennes föredrag att alla vill att man ska nischa sin blogg, men att det inte alltid betyder att man inte ska skriva om det man gillar utan istället hitta en rödtråd trots olikheter i ämnen.

Sedan kom fina Lotta med bloggen fyraårstider som gått från en liten blogg med en 500 kronorskamera till att kunna försörja sig på blogg och att sälja foton till magasin och dessutom fått ge ut en bok. Om det var något som gav mig en rejäl boozt den här dagen så var det hon. En kvinna med fötterna på jorden men med rejält med vilja och fantasi.

Sedan var det mingeltid med alla utställare som var där, hittade några riktiga pärlor där som jag hoppas kunna besöka vid tillfälle.

Fina Annelie var där och visade mycket fint från living and room det finns så mycket fint och i så många stilar så det finns verkligen något för alla hem.

IMG_20140215_120449
Mina favoriter just nu.

Sedan var det två företag från Enköping som var där My store hade mycket roliga bakprylar och jag blev typ förtjust i allt.

Klädbutiken Garderåb hade inte bara sina vackra kläder och accessoarer till försäljning de bjöd oss också på modevisning.

IMG_5978

Sedan kom även vackra Catarina Hurtig och berättade om prinsar och prinsessor och en och annan groda, så nu väntar vi med spänning på den nya upplagan av en av hennes böcker som kommer till hösten. Hoppas att kunna återkomma med det.

Sedan var det vinst regn och hemfärd i bedrövligt väder inte min dröm att köra hem i mörker och hagel, men det gick bra och väl hemma hann jag precis säga god natt till älsklingen.

Med mig hem hade jag en fantastiskt trevlig goodiebag och en fin vinst.

IMG_6029

Min stora favorit var flaskan från Eva Solo, älskar ju de produkterna så det var en stor glädje. Sedan fanns det ju lakrits från Djupur så gott, servetter från 10 gruppen. Schampo och balsam som verkar lyxigare än något som jag använt så dety ska bli trevligt att prova.

Jag vann en fin tvål från Stilrummet som ska få pryda gästtoaletten måste bara införskaffa en ny tvålkopp, det var längesedan jag ägde en hårdhandtvål.

IMG_6030

Tack för en underbar eftermiddag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.