Livet med en Tom – om livet med min prins

Nu hoppas jag att jag är med i matchen

Idag har sonen haft mysdag hemma, han ville absolut inte gå till dagis och verkade helt utan kraft. Så det kändes inte bra att släpa iväg honom till dagis. I stället valde vi att ha hemma mys med film, os och lite fika.

IMG_20140212_122215

Det kan vara så härligt att vara tillsammans lite så där extra, men samtidigt blir man lite bunden och man hinner inte riktigt med allt det där som man egentligen borde när det är vardag. Återbruket kallar och dammsugaren väntar på att få gå ett pass.

Dessutom kom jag på att jag ska iväg på lite roligheter på lördag så det ser jag verkligen framemot. Bara lite överraskad att jag faktiskt glömt det. Så nu blir det lite klädfundering imorgon och lite städ och jobb fix.

Efter senaste tidens regnande och förstörande av vintern så längtar jag nu efter våren, jag vill ha värme sol och lite mindre slask. Vädergudarna tänkte inte på hur hopplöst det är att vara förälder till barn när det skapade plask blöta skitiga och lyckliga ungar, men trötta tvättande föräldrar. Min unge jublade när snön förvandlades till mindre innanhav att hoppa i och det blev vatten upp till öronen. Tack och lov för dubbla overaller vet inte hur jag skulle ha löst detta annars.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.