Livet med en Tom – om livet med min prins

Att skriva CV

Idag har jag varit på kurs i CV skrivning och äntligen känner jag engagemang att söka jobb. Det var välbehövliga tips på hur och vad man ska skriva det gav helt klart mer än vad jag trodde. Dessutom var det trevligt att träffa en vän jag inte sett på länge.

Det känns som dagarna bara flyter ihop och allt går i en rasande takt, jag har liksom tappat fotfästet ett par gånger under den sista tiden, det bara rasar just nu och jag vet att då får bloggen lida lite, känns inte riktigt viktigt att starta datorn när man inte mår bra.

En annan som inte mått så bra är sonen som haft hostan från hell och i förrgår natt var febern uppe i 39,8 så är han den lille att så fort han får feber så blir den skyhög. Lite otäckt så pappa fick sova på soffan och Tom och jag delade säng, så sömnen har varit rätt obefintlig.

Imorgon ska jag till Kista mässan, ska bli skönt att vara för mig själv en liten stund innan jag måste sätta mig med mitt Cv som ska vara klart till måndag. Det var längesedan man hade hemläxa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.