Livet med en Tom – om livet med min prins

Det här med ord

Idag har Tom varit så där makalös: ena stunden så morrade han för att jag kom fel till dagis, jag skulle inte komma nu ju. Ja ja jag kommer väl alltid vid fel tillfälle. Idag hämtade jag också tidigare än vanligt och det var inte populärt trots att han var förberedd på det. Han är extremt känslig för avbrott på rutinerna.

Så det var en riktig liten grinputt som jag fick med mig hem tills han glömde bort att vara sur, då gick han och pratade och pratade räknade siffror på bilarnas regplåtar på engelska och sedan kom det: You is there and me is there så skulle vi gå varsin väg hem. Jag farsineras av att han redan bygger meningar på engelska och att han söker friheten under ansvar.

Sedan var vi en snabbis och handlade eftersom det har varit dåligt med bil på sistone. Då säger Tom: Måste ta såna gummiga (skumtomtar) till mormor. Hon tycker jätte mycket om sådana. Det var det enda han ville handla så såklart fick han handla till mormor.

Ibland får man en del frågor från sina barn som gör en så full i skratt; som ikväll efter toalettbesöket: Mamma känn på min pung. Svar nej den får du ha för dig själv. Då fortsätter han: Det är två kulor där, jag känner dem. Ja mycket får man höra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.