Livet med en Tom – om livet med min prins

Badhuset

Idag var vi hela familjen till badhuset för en underbar eftermiddag. Det blev så där underbart som vi planerat en massa plask och bus och en del försök till att lära sig simma. Vi hade med oss lite fika och hann ta en paus innan vi badade lite till. Vi kom inte därifrån förrän klocka sex och det var bra gjort eftersom han kom upp och väckte mig redan klockan 5 så när vi kom hem och ätit mat var det en riktigt trött kille. För första gången ville inte Tom gå med mig och byta om utan han skulle gå på killarnas med pappa. Innan kändes det inte något speciellt, men när vi skulle duscha var det faktiskt helt fantastiskt att kunna stå själv och duscha, tänk det var mer privat att duscha i en offentlig miljö än hemma.

Tom somnade riktigt fort ikväll och det var tur för jag hade glömt ladda hans älskade nattlampa så det var nära en katastrof nattning. Den har varit perfekt och han bäddar till och med för den på en egen kudde bredvid sig jag. Jag gillar att jag upptäcker nya saker med den själv också; den blir inte varm när den lyser och den är därför helt ofarlig att ha i sängen. När man laddar den så lyser den inte trots att det är mörkt i rummet det för att barnet inte ska dras till den lysnade lampan och bli intresserad av kontakten. Tack snälla Amvina för att vi fick ta del av nattlampan. Om ni missat mitt första inlägg så hittar ni det här

Om inte annat så var det en perfekt dag och vi blev så där härligt utmattade allihop så nu är det snart dags för sängen och John Blund.

IMG_20140117_163710

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.