Livet med en Tom – om livet med min prins

En dag fylld av nöjen

Idag har jag varit på pressvisning och lunch med Eva Solo. Jag har ju tidigare visat min underbara kastrull gravity därifrån så jag såg verkligen framemot dagen.

Kom dit i tid, men gick naturligtvis fel så jag fick hjälp av en urtrevlig personal från resturangen F12 att hitta rätt dessutom fick jag betjäning att hänga upp kappan. Service utöver det jag är van vid. Blev sedan bjuden på underbart god mat och bubbel (alkoholfritt för mig).

IMG_5954

Sedan blev vi rundvisade bland alla underbara produkter som andades vår och uteliv och fick i alla fall mig att längta till värme och balkongliv. Fast vintern har sin plats i mitt hjärta så jag tycker ändå att våren gärna får vänta ett tag till.

IMG_5957IMG_5963IMG_5958

Jag har länge önskat mig deras vattenkaraff och den nya färgen orange var en överraskning, sedan gillade jag solcellslamporna jag har haft den typen av lampor på min balkong tidigare och det är verkligen effektfullt och miljövänligt, fanns även en mindre bordsmodell.

Till mitt kök tänkte jag investera i några köksredskap som passar kastrullen och kanske ett till grytunderlägg; det är verkligen fiffigt det är magnetiskt så det fastnar i kastrullbottnen och kan då följa men kastrullen runt bordet och ställas ner överallt. Kanske ett bra tips på julklapp om man vill vara ute i god tid. Ni vet så där som man planerar att vara, men aldrig är.

IMG_5968

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.